" /> Robert Urh | KARATE ZVEZA GORENJSKE
Get Adobe Flash player
teme

Robert Urh

1 2 3 7

Zaradi zagotovitve ustreznih pogojev (povečana virusna potencialna obolenja)  smo se odločili prestaviti 3. krog OŠ lige na kasnejše obdobje.

tekmovalna komisija KZG

Vabimo vas, da se udeležite tretjega kroga osnovnošolske karate lige 2019/20. Tekmovanje bo izvedeno v nedeljo 15.3.2020 na osnovni šoli Cvetka Golarja v Škofji Loki. Tehnični izvajalec je Karate sekcija Partizan Škofja Loka. Prijave sprejemamo do petka 13.3.2020 do 17. ure.

Vabljeni!

več v priponkah:

Vabilo 3. krog

Prijavnica 3. krog

Rezultati 3. krog

Skupno 1-3 krog

Objavljen je koledar tekem in aktivnosti Karate zveze Gorenjske za leto 2019/20. Koledar se nahaja na levi strani spletne strani.

Karate zveza Gorenjske tudi letos organizira poletni kamp v priljubljeni Pineti pri Novigradu na Hrvaškem. Aktivnosti bodo potekale od 26.8.2019 do 31.8.2019.

Nastanjeni bomo v mladinskem hostlu PINESTA, kjer nudijo veliko športnih in rekreacijskih objektov v neposredni bližini.

Treningi bodo prilagojeni vsem, od vrhunskih tekmovalcev do rekreativcev. Dnevno bosta organizirana dva treninga, eden zjutraj in drugi zvečer. Treninge bodo vodili sodelujoči trenerji.

Čez dan bodo potekale različne aktivnosti : košarka in odbojka, igre v vodi, rekreativni tek, za starejše bo organizirana lažja rekreacija. Večeri bodo namemnjeni skupnemu druženju.

Pinesta 2019

Pinesta

Pinesta

Pokali

Pokali

Vabimo vas na podelitev pokalov najboljšim osnovnošolcem v karate ligi 2018/2019. Zaključna slovesnost bo izvedena v soboto 1.6.2019 v Gostilni in piceriji Gitadela, Pševska 43, 4000 Kranj ob 10 uri.

Vabljeni vsi prejemniki pokalov, trenerji, starši in ostali spremljevalci. Podelitev bomo izvedli tudi za najuspešnejše šole, zato vabljeni tudi predstavniki šol.

PREJEMNIKI POKALOV

Spoštovani karate prijatelji,

 

Vabimo vas na tradicionalni mednarodni karate turnir POKAL GORENJSKE ŠENČUR 2019.

Nastopili bodo tekmovalci iz Slovenije, Italije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Nemčije … in, upamo, tudi člani in članice Vašega kluba.

 

Tekmovanje bo potekalo v soboto, 15. 6. 2019 s pričetkom ob 10. uri.

 

PRIJAVA in vse dodatne informacije so dostopne na www.e-karate.si

 

Dobrodošli !

Objavljamo rezultate tekmovanj Osnovnošolske karate lige 2018/19 po posameznih krogih.

Tekmovalo se je v disciplinah Kihon, Kata in Kumite ter ekipna tekmovanja. Tekmovalci so bili razdeljeni po spolu v pet starostnih kategorij. V seštevek točk so vključeni rezultati disciplin Kata in Kumite.

Čestitamo karateistkam in karateistom za pogumne nastope in se zahvaljujemo vsem, ki so pripomogli k uresničenju lige ter seveda trenerjem, staršem in podpornikom in še posebej tehničnim organizatorjem.

1 2 3 7