" /> november | 2013 | KARATE ZVEZA GORENJSKE
Get Adobe Flash player
teme

Mesečni Arhivi: november 2013

Karate zveza Gorenjske

OSNOVNOŠOLSKA KARATE LIGA

Karate zveza Gorenjske se je oblikovala lani na pobudo klubov in z namenom sodelovanja, izobraževanja, tekmovanja in druženja karateistk in karateistov.

Na podlagi navedenega smo se lotili projekta OSNOVNOŠOLSKA KARATE LIGA, katera bo vsebovala tri ali več tekmovanj za najmlajše tekmovalce oziroma osnovnošolce.

Tekmovanja bodo potekala v telovadnicah osnovnih šol pod okriljem Karate zveze Gorenjske v sodelovanju s klubi. Tekmovalci so učenci osnovnih šol in člani karate klubov. Na tekmovanjih za OSNOVNOŠOLSKO KARATE LIGO bodo tekmovalci zastopali barve šole katere učenci so. Tekmovanja bodo potekala med tekočim šolskim letom.

Na vsakem posameznem tekmovanju bodo tekmovalci prejeli priznanja oziroma medalje za prva tri mesta. Istočasno se bodo rezultati tekmovalcev, ki bodo zastopali šolo na posameznih tekmovanjih, točkovali in seštevali v skupni seštevek šol. Najuspešnejše šole z največ zbranimi točkami, bodo ob zaključku tekmovanja prejele pokale v trajno last.

Rezultati posameznih tekmovanj se bodo točkovali po sistemu:

  1. mesto 5 točk
  2. mesto 3 točke
  3. mesto 1 točka

K sodelovanjuvabimo vse osnovne šole in karate klube. Klubi bodo udeleženi s tekmovalci, ki bodo zastopali šolo, ki jo obiskujejo. Ravnatelje in učiteljski zbor naprošamo za sodelovanje in pomoč pri uporabi telovadnic šol za izvedbo tekmovanja s čim nižjimi stroški.

Lepo vabljeni k izvedbi projekta in lepo pozdravljeni,

              Vojislav Vojo Ašanin

predsednik Karate zveze Gorenjske